Menu

themaOok dit jaar organiseren wij, naast de gebruikelijke wandeltochten, in samenwerking met
sv Brunssum weer een thema wandeltocht speciaal bedoeld voor gezinnen.
Dit jaar is gekozen voor een behendigheidsspellen wandeltocht.

U wandelt tijdens deze wandeltocht tot bij vlakbij bungalowpark de Brenkberg dezelfde route als de 7-14 en 21 km.
Vanaf hier gaat de route door een stuk bos naar het bruggetje over de rode beek om uit te komen bij de nieuwe Kattekoelen visvijvers om vanaf hier samen met de wandelaars van de 7-14 en 21 km naar de start- en finishlocatie te wandelen.
Tijdens deze wandeltocht van ong. 5 km komt u onderweg een tiental behendigheidsspellen tegen waar u uw behendigheid kunt tonen met o.a. ballen, ringen, hoelahoep, hamer, verfkwasten, sponzen etc.

Het is de bedoeling dat u aan alle behendigheidsspellen mee doet en de betreffende sponsor die het behendigheidsspel heeft gesponsord op het deelname formulier invult.
Wanneer u het deelname formulier na afloop inlevert bij de uitschrijftafel ontvangt u altijd een blijvende herinnering en maakt u kans op een van de 3 KIKA beertjes die uit de goede antwoorden worden verloot.
De starttijd van de behendigheidsspellen wandeltocht is tussen 10.00 en 12.00 uur

Als deelnemer aan de behendigheidsspellen wandeltocht dient u uiterlijk om 14.00 uur terug te zijn bij de start- en finishlocatie.

   disclaimer:: wij maken op deze website gebruik van foto's en hebben getracht om de privacy zoveel mogelijk te respecteren. Komt u alsnog een foto tegen waarop u te zien bent en u heeft hier bezwaar tegen dan kunt u dit kenbaar maken bij de webmaster onder vermelding privacy. vermeld naam, welke pagina en omschrijving van de foto, desbetreffende foto zal dan z.s.m. verwijderd worden. u kunt de mail sturen naar: wandelenvoorkika@hotmail.com