Menu
A+ A A-

                                           wilt u onze sponsorwandelingen ondersteunen?   opbrengst voor kika

 

Zie onderstaande mogelijkheden, ( van hoog naar laag)

Gouden sponsor:       sponsor bedrag  € 350,00 

Uw bedrijfsadvertentie in kleur op de achterzijde van de flyers ( flyer formaat A5) met aankondiging wandeling die tijdens grote evenementen verspreid zullen worden.Uw bedrijfsadvertentie in kleur (formaat 100 x 100 cm ) op 3 banners die komen te hangen bij de start- en finishlocatie en de rustplaatsen. Uw bedrijfsnaam  en logo in kleur op onze site met een link naar uw eigen site. U heeft de mogelijkheid om een promotiestand van uw eigen bedrijf bij de start -en finishlocatie in te richten.

Zilveren sponsor:      sponsor bedrag € 200,00

Uw bedrijfsadvertentie in kleur ( formaat 75 x 75 cm ) op 3 banners die komen te hangen bij de start- en finishlocatie en de rustplaatsen.  Uw bedrijfsnaam en logo in kleur op onze site met een link naar uw eigen site.

Bronzen sponsor:       sponsorbedrag € 100,00

Uw bedrijfsadvertentie in kleur ( formaat 50 x 50 cm ) op 3 banners die komen te hangen bij de start- en finishlocatie en de rustplaatsen. Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op onze site

Nikkelen sponsor:       sponsorbedrag  € 50,00

Uw bedrijfsadvertentie in kleur ( formaat 25x 50 cm ) op 3 banners die komen te hangen bij de start- en finishlocatie en de rustplaatsen. Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op onze site.

sponsor:      sponsorbedrag  € 25,00

Uw bedrijfsadvertentie in kleur ( formaat 25 x 25 cm ) op 3 banners die komen te hangen bij de start- en finishlocatie en de rustplaatsen. Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op onze site.

Zou u onze sponsor wandeltocht willen steunen neem dan vrijblijvend contact met ons op via 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.( klik op logo)

of bel met 06-4935 1132 en laat u dan informeren over de mogelijkheden.